Dag jij!
Vandaag wil ik het hebben over alert zijn, en heb ik een opdracht voor jullie.
Want weet je, als ik ga wandelen ben ik me heel bewust van alle prikkels die er zijn. Het luide brullen van een auto, maar ook het zachtjes ritselen van blaadjes. Mijn ogen hebben altijd alles gezien, en mijn neus ! Oh mannen! Hemels wat je allemaal kan ruiken in de wereld!

Dus vandaag wil ik je uitnodigen om met mij mee te doen. Trek je ogen, oren en neus eens open. Kijk eens wat langer naar de dingen. Kijk als een fotograaf, of een onderzoeker. Luister even, ook als je denkt niets te zullen horen. Luister naar mooie muziek, naar lachende kinderen, naar een bakkend lekker stukje vlees (hmmmm! Voor Maylo?😁) En ruik! Snuffel! OK, ik weet dat jullie neus niet kan wat de mijne kan, maar hey, er zijn lekkere koekjes om aan te ruiken, en soep, en bos, en vers gewassen kleren (geef de sokken maar aan mij 😜)
Ga ook eens voelen, strelen, aaien, kroelen en knuffelen. Ga met je vingers over je zachte trui, aai iemand over hun bolleke (of hun buikje! Oh heck yeah) en laat al die spullen in je hoofd maar stromen! (Maylo kent het woord oxytocine niet, het knuffelhormoon waar je blij van wordt)

Dus: be like Maylo today and have some amazing mindful moments
Namasté
Maylo