Zit je vast? Zet hier een eerste stap…

Samen lossen we jouw fysieke, emotionele, energetische én zielsgebonden blokkades op.

Ik bied je…

Guidance

Coping Strategies
Begeleiding
Ondersteuning
Bevestiging
Advies

Ik bied je…

Healing

Energetische Harmonisatie
Verwerking
ChakraHealing
Thuiskomen in jezelf
Innerlijke groei

Ik bied je …

Relaxation

Ontspanning van lichamelijke en emotionele stress
Burnout begeleiding
Pijnbestrijding
Rebalancing
Breath&Body Meditation

Aangenaam, Ik ben Colinda en
Ik ben een ...
… Geluksvogel

Ik ben geboren met een visuele handicap. Als kind wou ik niets liever dan dokter worden, en werken voor Artsen Zonder Grenzen.

Lees meer
… Healer

In hart en nieren. En dat sinds 2011 in mijn eigen praktijk. Ik wil jouw wereld graag mooier maken door je te begeleiden, te ondersteunen en te healen. Want als je je goed voelt, en jouw wereld kleurt mooier, dan maak jij hem op jouw beurt mooier voor de mensen van wie je houdt.

Lees meer
… Mama

Van vier prachtige schatten. Samen met hen en mijn man vormen wij een gelukkig gezin.
Maar ieder huisje heeft zijn kruisje, en ook bij ons gebeuren er wel eens zaken waardoor we als ouders even met de handen in het haar zitten.

Lees meer
… Zotte doos :)

Alles staat en valt met de bril die jij draagt om naar de wereld te kijken. Mijn bril is niet altijd roze, maar met wat humor klaart de wereld altijd wel een beetje op.

Lees meer

 

Wat vinden mijn cliënten ervan?
Getuigenissen

Al jarenlang zeer graag cliënt. Zowel voor issues als ontspanning, als het reinigen van mijn energie op regelmatige tijdstippen.

S.B.

General Manager

Colinda gaf me deze zomer enkele craniosacrale behandelingen, samen met voetreflexologie, waardoor ik bevrijd werd van mijn demonen.
Familie kies je niet en omdat dit zo’n tere evenwichtsoefening is, heb ik jaren de neerwaartse spiraal die deze contacten me bezorgden geaccepteerd. Tot het plots, maar dan ook heel traumatisch, te veel werd. Ik was radeloos en Colinda bood me aan te behandelen.
Ik heb constante, gekmakende ruis in mijn hoofd (resultaat van een eerdere depressie) en door het familielid dat me leeg drainde, kwamen daarbij nog hartkloppingen, stress en een opgejaagd/angstig gevoel met geknijp in de maagstreek tot gevolg. Op een dag werd alles me te veel en ik was ten einde raad.
En toen kwam Colinda… De eerste behandeling herinner ik me nog het meest en was zonder overdrijven spectaculair: ik lag niet op de tafel maar zweefde/dobberde in aangenaam water dat me wiegde tot mijn hoofd en mijn lijf helemaal rustig werden. De ruis in mijn hoofd werd acceptabel/leefbaar, geen hartkloppingen noch geknijp meer, enkel zalige rust. Ik was in zo’n staat van diepe rust dat ik met moeite nog de rit van 50 km huiswaarts kon doen zonder in slaap te vallen.
Dit heeft me doen besluiten om onmiddellijk een “harde brexit” met dat familielid uit te voeren. Beste beslissing ooit. Daarna, door de verdere behandelingen ben ik weer een goed functionerend en best tevreden persoon geworden. Dankjewel Colinda!

G. A.

Graphic Designer

Jaren geleden ben ik bij Colinda terechtgekomen omdat ik volgens het advies van de klassieke geneeskunde zware medicatie nodig had. Colinda heeft echter zoveel kennis vergaard dat ze telkens een oplossing wist te vinden, zowel bij fysieke klachten als mentale uitdagingen. Wat ik aan Colinda heel fijn vind, is dat je echt met alles bij haar terecht kan. Geef je haar veel info of amper een trefwoord, ook dat is prima. Zij gaat aan de slag met de situatie die zich stelt en voor de rest laat ik haar gewoon haar ding doen. Wat één ding is zeker, ik voel me bij haar heel veilig en kom jaren later nog steeds uiterst tevreden haar consultatieruimte buiten. Een echte aanrader!

 

C. J.

Bedrijfscoach

Ik had al een tijdje last van nek- en schouderklachten en besloot om een reeks Breath&BodyStretch te volgen bij Colinda. Samen bekeken we welke oefeningen deugd deden aan mijn nek en schouders, en ze leerde me die oefeningen op een heel ongedwongen en rustige manier te doen. Niet alleen ben ik nu van mijn pijn verlost, door de oefeningen kan ik mijn nek veel verder draaien dan vroeger. Ik ben een blij mens!

Z. G.

Bedrijfscoach
Contact Info

  Huys MIRA
Brusselstraat 232
1702 Groot-Bijgaarden

BTW BE0708 820 273

  Tel +32 496 95 40 97

  Email:
info[@]colindacardon.be

  Afspraak online maken / Faire un RDV en ligne: Klik hier / Cliquez ici

 

 

Ontvang nieuws!

Wil jij graag op de hoogte blijven van speciale evenementen, acties, en nog veel meer? Dan kan je je aanmelden voor mijn WhatsApp verzendlijst. Geen nieuwsbrieven per mail dus, maar wel af en toe eens een WhatsAppje met een korte tekst, een afbeelding of een aanbieding. Dat gebeurt gemiddeld één keer per maand, dus je wordt niet overspoeld. Dit is géén WhatsApp groep, dus je blijft zelf anoniem en je ziet niet wie de andere ontvangers zijn. Jouw antwoorden zijn ook enkel voor mij zichtbaar. Zo volgen we dus ook de GDPR regels.

Hoe schrijf je je in?

Stap 1:

Voeg mij toe aan je contacten: Colinda – 0496 95 40 97. Als je me niet als contact hebt opgeslagen, kan je mijn berichtjes niet zien.

Stap 2:

Vul onderstaand formuliertje in, en ’t is gebakken.

Uitschrijven is supersimpel: met een berichtje kan je me op elk gewenst moment laten weten dat je uit de verzendlijst wil. Zonder meer. Heel handig dus.

Ik schrijf me in