Praktische info

Praktische info

1. kledij

Bij onze sessies blijf je volledig gekleed. Het is dus aangewezen om kleding aan te trekken die los en comfortabel zit. Broeksriemen, skinny jeans, spannende BH’s etc zijn dan ook af te raden bij een sessie.

2. kostprijs

De tarieven voor de verschillende sessies vind je hier. Heb je een zienekfonds dat tussenkomt in alternatieve therapieën, dan vul ik je documenten graag in.

3. Annulatie gemaakte afspraken

Als je niet op onze afspraak kan zijn, is het fijn als je minstens 48u op voorhand annuleert. Zo kan iemand anders die dringend een sessie nodig heeft alsnog langskomen. Ben je plots ziek, of heb je een dringend oponthoud, dan kan je steeds de dag zelf nog sms’en naar 0496 95 40 97. Bij een annulatie minder dan 12u voor de afspraak ben ik genoodzaakt een vergoeding van 20 euro aan te rekenen. Bij een no-show zonder verwittigen wordt de volledige sessie aangerekend.

4. Na de sessie

raad ik je aan vooral genoeg water te drinken, en indien mogelijk een (korte) wandeling tussen het groen te maken. Zo kunnen je lichaam en je mind optimaal verwerken wat verwerkt moet worden.

Contact Info

  Huys MIRA
Brusselstraat 232
1702 Groot-Bijgaarden

BTW BE0708 820 273

  Tel +32 496 95 40 97

  Email:
info[@]colindacardon.be

  Afspraak online maken / Faire un RDV en ligne: Klik hier / Cliquez ici

 

 

Ontvang nieuws!

Wil jij graag op de hoogte blijven van speciale evenementen, acties, en nog veel meer? Dan kan je je aanmelden voor mijn WhatsApp verzendlijst. Geen nieuwsbrieven per mail dus, maar wel af en toe eens een WhatsAppje met een korte tekst, een afbeelding of een aanbieding. Dat gebeurt gemiddeld één keer per maand, dus je wordt niet overspoeld. Dit is géén WhatsApp groep, dus je blijft zelf anoniem en je ziet niet wie de andere ontvangers zijn. Jouw antwoorden zijn ook enkel voor mij zichtbaar. Zo volgen we dus ook de GDPR regels.

Hoe schrijf je je in?

Stap 1:

Voeg mij toe aan je contacten: Colinda – 0496 95 40 97. Als je me niet als contact hebt opgeslagen, kan je mijn berichtjes niet zien.

Stap 2:

Vul onderstaand formuliertje in, en ’t is gebakken.

Uitschrijven is supersimpel: met een berichtje kan je me op elk gewenst moment laten weten dat je uit de verzendlijst wil. Zonder meer. Heel handig dus.

Ik schrijf me in