Ik bied je…

“Ik zit vast…” Soms voelen we ons geblokkeerd. Onze rug doet tegendraads, onze gedachten draaien in cirkeltjes, een situatie lijkt zich maar niet op te lossen, enzovoort… Bij mij kan je terecht met alles waar je op vastloopt.

Wanneer is een sessie bij mij iets voor jou?

Als je emotioneel vast zit

Op emotioneel gebied bied ik je allereerst een luisterend, niet oordelend oor. En op basis van wat jij nodig hebt gaan we aan de slag met je lichaam, je mind of je energie…

Elk van ons heeft zijn eigen uitdagingen in het leven. Soms zijn ze echt zwaar te vragen we ons af hoe we hier toch ooit uit zullen komen. Gelukkig zijn we niet gemaakt om deze hindernissen alleen te nemen. En als we goed omringd zijn, en onze problemen overstegen, opgelost en/of losgelaten hebben, dan voelen we ons een beter, wijzer mens. Dan zijn we gegroeid. Ik ondersteun je en supporter voor je in je proces.

Onderzoek toont aan dat langdurige pijn het zenuwstelsel in een constante staat van alertheid kan houden, wat kan leiden tot emotionele uitputting². Het is alsof het lichaam roept om aandacht, niet alleen voor de fysieke wond, maar ook voor de emotionele littekens die ze achterlaat. Het is belangrijk om beide vormen van pijn te erkennen en te behandelen, want ze zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Door zorg en begrip te bieden voor de samenhang in het lichaam, kunnen we de last trachten te verlichten en ondersteuning bieden op de weg naar herstel

Tips nodig in een lastige periode? Heb je moeilijke keuzes te maken? Nood om je gedragen te voelen? Om écht te voelen dat je er niet alleen voor staat? Ik ondersteun je niet alleen met de nodige technieken, maar ook met troost en compassie. Zodat jij je gesteund voelt in jouw proces.

Als je energetische en/of spirituele vragen hebt

Ben ik wel ‘goed bezig’? Maak ik de juiste keuzes? Klopt mijn intuïtie wel? Voel ik het juist aan? We stellen ons allemaal ooit wel eens die vragen. Weet dat je bij mij terecht kan voor het aftoetsen van jouw gevoel. Samen gaan we dieper in op jouw vragen, en tijdens onze sessie breng ik je naar dat deel van jezelf dat het juiste antwoord kan formuleren. Zo vind jij bevestiging van jouw gedachten, of interessante alternatieven, en kan je weer verder op jouw pad. Want ja hoor, jij bent goed bezig !

Op energetisch gebied kan je bij mij terecht voor Energetische Harmonisatie en Chakra Healing. We brengen je weer in balans, en ik vertaal voor jou waar je lichaam mee worstelt en begeleid je bij de verwerking ervan.

Als je fysieke klachten hebt

Ontspanning is zoooo belangrijk voor een mens. Want het leven zendt ons zoveel verschillende prikkels, en ons lichaam gaat daar op een wonderlijk knappe manier mee om. Net zoals we onze auto graag onderhouden omdat we graag willen dat hij ons nog lang overal heen brengt, zijn we dat ook aan ons lichaam verschuldigd. Dus of je leven nu zwaar en lastig is, of net gezellig druk, of routineus en saai, ontspanning en her-verbinding met je lichaam heb je altijd nodig. En die vind je bij mij.

Soms voelen we ons uit ons evenwicht. Dat kan soms letterlijk zijn, als we duizelig zijn, of als we voelen dat één kant van ons lichaam wat strammer is dan de andere. Soms is dat emotioneel. We zijn uit ons lood geslagen en vinden moeilijk ons evenwicht terug. Ik werk graag met jou aan jouw eigen evenwicht. We zorgen voor een heerlijke ontspanning, een stevige basis en een goede verankering, En laat het leven dan maar komen!

Soms is pijn heel simpel: je hamert op je duim, en AUW. Maar soms bestaat pijn uit laagjes. Je kan maagpijn hebben door een combinatie van stress, voeding, en een slechte houding, bijvoorbeeld. Als je ergens pijn hebt, vooral als die aanhoudend is of vaak terugkeert, is het interessant om eens verder te gaan uitzoeken of er niet nog meer facetten zijn die ook je aandacht verdienen. Ik ga graag samen met jou op zoek vaar wat jouw lichaam nodig heeft om zich beter te voelen.

Op fysiek gebied help ik je met craniosacraal-therapie en causale voetreflexologie. Beide technieken zijn heel zacht en helpen je lichaam om opgebouwde stress los te laten. Zo maken we je lichaam lekker los en ontspannen.

Hoe ziet een sessie ter plaatse eruit?

Als je bij mij in de praktijk komt nemen we eerst rustig de tijd om jou op je gemak te stellen, en kan je de tijd nemen om jouw noden uit de doeken te doen. Op basis van wat je me vertelt en van wat ik bij jou zie en voel, stellen we een “actieplan” op voor de sessie. Ik overloop dan met jou welke methodes vermoedelijk zullen aanslaan. Jij hoeft dus zelf vooraf geen keuze te maken uit de onderstaande technieken. Dat voorkomt alvast wat keuzestress. Uiteraard mag je vooraf wel je voorkeur laten weten, dan hou ik daar zeker rekening mee.

Hoe ziet een online sessie eruit?

Bij een online sessie werken we logischerwijs vooral met de energetische varianten van onderstaande technieken: 

  • Energetische harmonisatie
  • Chakra- en IncarnatieHealing
  • Healing van je voorouderlijn
  • Tarot

Een online sessie verloopt telefonisch. Ik bel jou op het afgesproken tijdstip.. Ook hier luister ik eerst naar jouw behoeften alvorens met jouw energie aan de slag te gaan. 

Wat zijn de voordelen van een online sessie?

  • Vermits het gesprek telefonisch verloopt hoef je zelfs je haar niet te kammen. Je kan in je ouwe pyjama in de zetel liggen, maakt allemaal niet uit. Maak het dus maar zo gezellig mogelijk, ga lekker onderuit hangen, en voel je vrij en ondersteund.
  • ikzelf vind online sessies ook erg leuk: ik krijg jouw energie vanop afstand (nog) beter binnen, en dat zorgt voor ee zuiverdere lezing van jouw systeem (= de combinatie van je lichaam, emoties, mind, ziel, en alles wat daarmee samenhangt)

Hier vind je wat meer uitleg over de verschillende technieken die je kan ervaren tijdens een sessie:

Contact Info

  Huys MIRA
Brusselstraat 232
1702 Groot-Bijgaarden

BTW BE0708 820 273

  Tel +32 496 95 40 97

  Email:
info[@]colindacardon.be

  Afspraak online maken / Faire un RDV en ligne: Klik hier / Cliquez ici

 

 

Ontvang nieuws!

Wil jij graag op de hoogte blijven van speciale evenementen, acties, en nog veel meer? Dan kan je je aanmelden voor mijn WhatsApp verzendlijst. Geen nieuwsbrieven per mail dus, maar wel af en toe eens een WhatsAppje met een korte tekst, een afbeelding of een aanbieding. Dat gebeurt gemiddeld één keer per maand, dus je wordt niet overspoeld. Dit is géén WhatsApp groep, dus je blijft zelf anoniem en je ziet niet wie de andere ontvangers zijn. Jouw antwoorden zijn ook enkel voor mij zichtbaar. Zo volgen we dus ook de GDPR regels.

Hoe schrijf je je in?

Stap 1:

Voeg mij toe aan je contacten: Colinda – 0496 95 40 97. Als je me niet als contact hebt opgeslagen, kan je mijn berichtjes niet zien.

Stap 2:

Vul onderstaand formuliertje in, en ’t is gebakken.

Uitschrijven is supersimpel: met een berichtje kan je me op elk gewenst moment laten weten dat je uit de verzendlijst wil. Zonder meer. Heel handig dus.

Ik schrijf me in